Читај ми!

Зашто „Малце" у биоскопима - не можете гледати у оделу

Биоскопи забрањују тинејџерима да носе одела на пројекцијама филма „Малци 2: Груов почетак“, након што је тренд #gentleminions, према тврдњама представника биоскопа - подстакао грубо понашање.

Млади људи све чешће снимају себе како у групама долазе на пројекцију и гледају филм, док једу банане и понашају се као Фелони Гру, а неке пројекције су наводно, због неадекватног понашања - прекинуте.

Зато је тинејџерима који носе одела забрањено да уђу на неке пројекције филма Малци 2: Груов почетак, уз образложење представника биоскопа, да овај тренд подстиче насилно понашање.

Нејасно је како је настао тренд, али видео-снимци, који имају милионске прегледе, приказују одређене групе у земљама широм света које присуствују пројекцијама док усвајају препознатљиви гест шакама суперзликовца Фелонија Груа.

Неки су виђени како једу банане током пројекција, што се односи на омиљену храну Груових жутих помагача, Малаца.

Иако се на већини објава не види агресивно понашање, на неким снимцима види се и чује вика у биоскопској сали, гађање кокицама и разним предметима.

Ово је навело неке биоскопе у Великој Британији да пропишу код облачења, а један независни биоскоп у Вејдбриџу, Корнвол, забрањује деци без пратње да носе одела док гледају филм.

Портпарол биоскопа Одеон је рекао:„Због малог броја инцидената у нашим биоскопима током викенда морали смо да ограничимо пристуство пројекцима."

Филмски студио Universal Pictures, који је продуцирао филм, подржао је тренд #gentleminions.  

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво