Читај ми!

Судар глисера на снимању филма „Моја велика мрсна православна свадба 3"

У Атини је почело снимање трећег наставка популарне комедије „Моја велика мрсна православна свадба", а већ четвртог дана догодио се удес - сударила су се два глисера током снимања, а већина чланова екипе, глумаца, сниматеља, техничара и тонских сниматеља завршила је у мору. На срећу нико није озбиљније повређен.

Канадска глумица и редитељка грчког порекла, Ниа Вардалос, са узбуђењем је недавно објавила на друштвеним мрежама да се налази у Плаки, где се снима трећи наставак филма који је стекао светску популарност, а чији је редитељ овог пута - она.

Како преносе грчки медији, док је снимана сцена на мору у Палеа Фокеи, на два глисера налазило се укупно 16 људи, грчких и страних глумаца и техничара и људи из продукције.

Према сценарију, глисер са глумцима требало је брзо да прође поред другог, на којем су биле филмске камере и опрема, како би снимак био импресиван и из што веће близине.

Није познато шта се тачно десило, али се претпоставља да је лоше процењена брзина и удаљеност два пловила, па је чамац са глумцима ударио у задњи део другог чамца, који се од силине ударца преврнуо, а цела екипа са својом скупом опремом завршила у мору.

Један од чланова екипе, грчки држављанин, одвезен је колима хитне помоћи, али је установљено да је само претрпео шок и да није озбиљније повређен. Према извештајима, њега је ронилац морао да спасава, јер је остао испод преврнутог глисера.

О инциденту је јавила и обалска стража на свом Tвитер налогу.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво