Читај ми!

Нетфликс, лов на неплатише

Дељење лозинке за „Нетфликс” са неким ван вашег домаћинства може ускоро постати ствар прошлости. Гигант за стримовање је најавио да ће почети да тестира начине којима би натерао кориснике који деле налог ван куће да плате за додатне чланове, саопштено је из компаније.

"Нетфликс" је саопштио да су увек олакшавали људима који живе заједно да деле налог, са функцијама као што су засебни профили и вишеструки стримови у различитим плановима.

"Иако су веома популарни, створили су одређену забуну око тога када и како налог може да се дели. Неправилно дељење налога ван домаћинства утицало је на Нетфликсову способност да инвестира у филмове за наше чланове", саопштила је компанија.

Услови коришћења услуге налажу да се налог "не може делити са појединцима изван домаћинства", што је, како се наводи, правило које претплатници често крше.

Нове цене за "додавање додатног члана" на стандардне и премијум планове прво ће се тестирати у Чилеу, Костарики и Перуу.

Они који незаконито деле лозинке у те три земље могу да пренесу информације о профилу на нове налоге или на налоге претплатника "додатних чланова".

"Схватамо да људи имају много избора за забаву, тако да желимо да осигурамо да су све нове функције флексибилне и корисне за чланове, чије претплате финансирају све наше филмове. Радићемо на томе да разумемо употребу те две функције за чланове у ове три земље пре него што извршимо промене било где другде у свету", саопштио је Нетфликс.

У Костарики je накнада за дељење налога три долара месечно, уз постојећу претплату која је у тој земљи од девет долара навише.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво