Читај ми!

Баја и Жића су можда главни ликови, али права јунакиња Камионџија Д.О.О. је Дара

Док гледаоци РТС-а уживају у другој сезони Камионџија Д.О.О. и догодовштинама Баје и Жиће, у серији се као један од главних ликова издвојила Дара, за коју глумица Паулина Манов каже да је жена која мора много тога да носи на својим плећима.

„Надам се да жене могу да се поистовете са Даром. Ја сам се тиме и водила. Прво сам је приближила себи. Најбоље сам је разумела у бризи и разумевању. Има петоро деце, па и мужа као шесто“, каже глумица.

Дара, према њеним речима, има много љубави, нежности, али и строгоће према деци и она држи све конце у рукама.

„Она је као жена заправо стуб породице, самим тим и друштва. Жена мора да може све да постигне. Да буде мајка, да буде нежна, свакога разуме, скува ручак, оде на посао и да у свему томе буде лепа и негована. Велики су изазови пред женом данас“, истиче Паулина Манов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи