Читај ми!

Новакова аустралијска драма добија серију на „Нетфликсу“

Драматична ситуација у којој се нашао Новак Ђоковић протеклих десетак дана биће екранизована у форми документарне серије на Нетфликсу, наводи „Спортсмејл“.

Филмска екипа већ се налази у Аустралији и снима најбурнији почетак тениске сезоне протеклих година, због драме која је задесила светског рекета број један.

Серија о Новаку биће рађена по узору на документарац о Формули 1 – Drive to Survive, чији ће извршни продуцент Џејмс Геј Рис радити и на документарцу о српском тенисеру.

Спортсмејл сазнаје да ће екипа пратити дешавања на и око терена током сезоне и имаће приступ свлачионицама и другим просторијама које су обично ван домашаја камера.

Продуцентска кућа "Box to Box", позната по свом приступу снимања спортских дешавања иза кулиса, серијалом Born to Survive освежила је и опоравила Формулу 1 и привукла нове обожаваоце.

Новак Ђоковић је прошле недеље стигао у Мелбурн, али му је тада одбијена виза, након чега је пет дана провео у имиграционом хотелу.

У понедељак је федерални суд пресудио у корист Новака, али се сада чека коначна одлука аустралијског министра за имиграцију Алекса Хока да ли ће га депортовати или му допустити да игра на Аустралијан опену.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се