Читај ми!

Да ли је наставак серије Секс и град, комедија о тузи без смеха, критике оштре, мишљења подељена

Популарна серија „Секс и град“, „И управо тако" (And Just Like That), поново је на ТВ програму. Очекивања су била велика, али су после емитовања критике подељене.Од емитовања последње епизоде ове популарне серије прошло је 17 година.

Неки сматрају да наставак И управо тако (And Just Like That), није ни требало да буде снимљен, јер без чувене Саманте, четврте другарице, серија губи смисао. Иначе, глумице Сара Џесика Паркер, у серији Кери Бредшо и Ким Катрал у серији Саманта Џоунс, годинама уназад не разговарају.

Годину дана чекања на наставак култне серије „Секс и град", окончано је премијером у њујоршком Музеју модерне уметности. Све епизоде серије доступне су на стриминг платформи HBO MAX, а у Србији на платформи HBO GO. 

Како пише Гардијан, првих 20 минута дуго очекиване серије „Секс и град", су „ужасни", а сцене су толико лоше. Менхетн је са својим звуцима непрепознатљив.

„Надамо се да су ово само дечије болести. Има добрих реплика у серији, на моменте се појави жар претходних епизода. На оригиналну верзију подсећа и једна сцена секса", истакла је критичарка Луси Менген.

Како је навео Вашингтон пост, разлика између нове и старе серије је велика. Нови наставак И управо тако (And Just Like That), делује као надувана комедија о тузи у којој нема смеха.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се