Читај ми!

Препознаћете глас Исака Шабановића у Дизнијевој анимацији „Енканто магични свет“

У Дизнијевој анимираној причи „Енканто магични свет“ о необичној породици Мадригали, која живи скривена у магичној кући у планинама Колумбије, у дивном и шармантном месту званом Енканто, гледаоци ће препознати глас младог певача Исака Шабановића у улози младића Камала.

Разиграна кућа, чаробни пејзачи колумбијских планина, породица у којој сваки члан има лични магични дар, ко не би пожелео да буде део Мадригал породице? Млади, перспективни певач Исак Шабановић је учешћем у синхронизацији у најновијем Дизнијевом анимираном мјузиклу Енканто магични свет, постао део надарене породице и истиче да је тако остварио сан свих дечака.

 

„Лик је јако занимљив, ја сам се осећао као дечак који може све и остварио сан свих дечака икада, био сам свемоћан за толико колико сам био у улози“, каже Исак.

О процесу синхронизације и раду у студију у коме је било потребно искористити машту и бојом гласа дочарати лика из цртаћа рекао је да није успео да пронађе превише сличности са својом професијом.

„Па не знам баш, није ни слично, теже ми је било да дам глас него да певам. Музика је мој живот а ово је тренутна улога која ми је унијела неки нови осећај. Искрено једва чекам премијеру“, кроз смеха додаје Исак.

Анимирана прича о необичној породици Мадригали, која живи скривена у магичној кући у планинама Колумбије, у дивном и шармантном месту званом Енканто. Магија Енканта благословила је свако дете у породици јединственим даром, од супер снаге до моћи исцељења, свако дете, осим једно – Мирабел. Али када открије да је магија која окружује Енканто у опасности, Мирабел схвата да би она, једина „нормална“ Мадригал, могла да буде последња нада своје изузетне породице.

Колумбија је имала једну од главних улога у анимацији Енканта, омамљујући пејзажи и вегетација Кокора долине, сеоски предели Барикаре и Салента и специфична архитектура Боготе.

Музику за анимирани филм радио је прослављени музичар Лин-Мануел Миранда који истиче да је веома поносан на чињеницу да је ово латиноамерички Дизнијев мјузикл, а њему је допринео стварањем оригиналне песме за филм Colombia, Mi encanto.

Синхронизована анимација Енканто магични свет ће на великом биоскопском платну бити од 25. новембра.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво