Читај ми!

Враћају се Мараш и Баћа, да ли сте спремни за Јужни ветар 2?

После више од три године ишчекивања и успешног фестивалског живота током лета, Мараш и Баћа поново стижу у биоскопе. „Јужни ветар – Убрзање“ 2. новембра ће премијерно бити приказан у Комбанк дворани, а два дана касније креће у биоскопску дистрибуцију у Србији, а затим и широм региона.

Не само ногу на гасу, Јужни ветар 2 доноси опште убрзање, драматуршки комплекснију причу, продубљене улоге и са асфалта стиже на камен, онај у источној Србији. Од спектакуларних акционих сцена и неочекиваних заплета, љубитељима добре акције прокључаће крв.

„На неки начин, овај сад Јужни ветар иде ка свом зениту, иде ка свом завршетку, затвара се један круг и то се види у понашању наших ликова и у последицама њихових поступака. Долазимо до тога да одговарамо на многа питања која су отворена још од првог дела“, каже Милош Биковић у улози Петра Мараша.

Убрзање прати Мараша који је принуђен да се, због брата, врати на улицу. Уз овдашње звезде, у екипи су познати бугарски глумци, а на филму су радили професионалци из региона. Филмској легенди, Јужни ветар је био првенац у жанру који му је донео сусрет са новом генерацијом.

„Ради и постоји, даје наду и стварност нова генерација која озбиљно ради филм. То је за мене јако важно. Мислио сам да је то престало, да је то укинуто, да је то умрло, да је то сатрто годинама лошим, погрешним односом према кинематографији и потцењивању културе генерално“, истакао је Предраг Мики Манојловић у улози Цара.

Од 2018. године филм и серија Јужни ветар, руше све рекорде гледаности, широм региона. Нема сумње да ће и Јужни ветар 2 – Убрзање одувати све.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара