Читај ми!

Враћају се Мараш и Баћа, да ли сте спремни за Јужни ветар 2?

После више од три године ишчекивања и успешног фестивалског живота током лета, Мараш и Баћа поново стижу у биоскопе. „Јужни ветар – Убрзање“ 2. новембра ће премијерно бити приказан у Комбанк дворани, а два дана касније креће у биоскопску дистрибуцију у Србији, а затим и широм региона.

Не само ногу на гасу, Јужни ветар 2 доноси опште убрзање, драматуршки комплекснију причу, продубљене улоге и са асфалта стиже на камен, онај у источној Србији. Од спектакуларних акционих сцена и неочекиваних заплета, љубитељима добре акције прокључаће крв.

„На неки начин, овај сад Јужни ветар иде ка свом зениту, иде ка свом завршетку, затвара се један круг и то се види у понашању наших ликова и у последицама њихових поступака. Долазимо до тога да одговарамо на многа питања која су отворена још од првог дела“, каже Милош Биковић у улози Петра Мараша.

Убрзање прати Мараша који је принуђен да се, због брата, врати на улицу. Уз овдашње звезде, у екипи су познати бугарски глумци, а на филму су радили професионалци из региона. Филмској легенди, Јужни ветар је био првенац у жанру који му је донео сусрет са новом генерацијом.

„Ради и постоји, даје наду и стварност нова генерација која озбиљно ради филм. То је за мене јако важно. Мислио сам да је то престало, да је то укинуто, да је то умрло, да је то сатрто годинама лошим, погрешним односом према кинематографији и потцењивању културе генерално“, истакао је Предраг Мики Манојловић у улози Цара.

Од 2018. године филм и серија Јужни ветар, руше све рекорде гледаности, широм региона. Нема сумње да ће и Јужни ветар 2 – Убрзање одувати све.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 01. нов 2021, 04:27) - anonymous [нерегистровани]

Мики

Мики је велики глумац (нажалост не и човек) али по ономе што се могло видети у серији улогу Цара је одрадио траљаво. То није лик за њега а ни он се није трудио да то изгура па смо добили један јако неуверљив лик у иначе одличном филму и серији.