Читај ми!

Коначно премијера – екипа филма „Нема времена за умирање“ прошетала црвеним тепихом

После годину и по дана одлагања, коначно је уприличена светска премијера најновијег филма о Џејмсу Бонду, „Нема времена за умирање“. Славне личности и чланови битанске краљевске породице прошетали су црвеним тепихом у центру Лондона испред Ројал Алберт хола.

Данијелу Крејгу је ово пета и последња улога харизматичног агента британске тајне службе МИ6, кодног имена 007 у јубиларном 25. наставку који коначно стиже на филмска платна широм света, пошто је због пандемије коронавируса одлагана више пута.

Угледне званице су премијеру погледали у лондонском Ројал Алберт холу, а филмској представи су присуствовали и чланови краљевске породице.

Најновији филм о Бонду биће приказан само у биоскопима, а не и на стриминг платформама, као што је у једном тренутку било најављено, што је посебно обрадовало Данијела Крејга.

Премијера је најављена као „филмски догађај године“.

Бонд се у филму после повлачења поново враћа у активну службу јер „Ово морам да завршим“. Бори се против негативца кога глуми оскаровац Рами Малек и наравно, користи све своја високотехнолошка помагала.

Снимање овог филма је наводно коштало око 214 милиона евра, а обављено је на локацијама у Лондону, Италији, на Јамајци и у Норвешкој.

Продуценти филма су посебно задовољни што се Бонд вратио на Јамајку, место на коме је битански писац Ијан Флеминг у својим романима објављеним половином прошлог века створио лик легендарног агента.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи