Читај ми!

Милена Васић: Глумим Наду Будисављевић која је била емотивни чувар Јованке Броз

Ускоро на РТС-у почиње емитовање играно-документарне серије „Јованка Броз и тајне службе“. Серија ће имати десет епизода.

Глумица Милена Васић, гостујући у Београдској хроници РТС-а, истакла је да је увек занимљиво када се глуми историјска личност. Неко ко је толико важан, као што је Јованка Броз.

„Играм Јованкину сестру, Наду Будисављевић. Помало личим на њу. Свака врста трансформације је радост и много је важно покренути друге ствари изнутра, као када ухватите гледаоце са неким својим емотивним континуитетом тог лика. За глумца је то забавно“, истакла је глумица Милена Васић.

Истиче да нема много писане грађе о Нади, оно што је тужно је што се није упознала са Надом, јер је она преминула пре него што је снимање почело. Постоји књига Жарка Јокановића која је писана из Надиног угла, мада нисмо користили ту књигу, јер смо имали сценарио.

„Нада Будисављевић у овој серији има улогу једног емотивног заштитника Јованке Броз. Оне су биле јако блиске и Нада је до Јованкине смрти била с њом. Она је била емотивни чувар своје сестре. Ово је права љубавна прича са свим околностима и перипетијама које држава носи са собом“, рекла је глумица.

Јованку Броз игра Снежана Савић, Тита игра Небојша Дугалић.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара