Читај ми!

Ко је Паола Ферари – ТВ лице са „Ниске страсти“ моментом у студију

Италијанска ТВ водитељка је, због оригиналног наступа, већ добро позната италијанској јавности, а посебну пажњу привлачи извештавањем о Европском првенству у фудбалу.

Током емитовања програма, Паола Ферари је у једној емисији, многе подсетила на америчку глумицу Шерон Стоун из сцене филма Ниске страсти, када је, обучена у црну прозирну хаљину, прекрстила ноге. 

Паола Ферари је одмах демантовала запажања да испод одеће није носила доњи веш, и рекла да „видео који се дели на друштвеним мрежама делује помало претерано".

Шездесетогодишња новинарка, за коју је познато да лако и увек изговара оно што мисли, додала је: „Шерон Стоун није носила доњи веш у тој сцени. Ја, с друге стране, више волим да чувам здравље и водим рачуна о хигијени".

Водитељка, која је рођена и одрасла у Милану, иначе је годинама у центру пажње италијанске јавности.

У питању је новинарка која је власница бројних награда и особа непопустљивих ставова, позната по смелим коментарима и бритком језику.

Паола ради на Раи ТВ, и од деведесетих година је водитељ, домаћим програма у студију који прати спорткса дешавања.

Током своје новинарске каријере, радила за италијанске мреже као што су Теленовела (Милано) и ТГ2.

Године 2005, учествовала је у италијанској верзији Плеса са звездама, а касније се вратила у емисију као судија.

У септембру 2014. године Фераријева је доспела на насловне стране италијанских медија након што ју је у програму Доменика спортива, заменила њена тадашња колегиница Сабрина Гандолфи.

У то време, гласина о свађи две колегинице је кулминирала.

У сезони 2015/16, Фераријева се вратила на сцену са емисијом 90 минута.

Популарна водитељка себе је, у интервјуу за Венити Фер 2021. године, описала као „тврдоглаву жену са великим самопоуздањем".

Као одговор на дугогодишње гласине да је „љубоморна" на друге спортске новинаре, Фераријева је за медије рекла: „Апсолутно није тачно", пре него што је именовала оне чијем се делу диви.

„Имам много пријатеља, и има колега које изузетно поштујем. На пример, Ђорђа Роси, Симона Роланди и Ана Било. Љубомора и завист нису особине које описују мој карактер", истакла је.

„Мислим да - да бисте стекли поштовање, морате показати да сте добри. Много смо се борили да рашчистимо да и жене могу имати улогу у спортским програмима", рекла је популарна водитељка.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи