Читај ми!

Поново се отвара кафана „Сложна браћа“

Овог лета – још једна локација где падају клапе и ствара се нова комедија. Култна серија „Сложна браћа“, која је обележила деведесете године, ускоро добија нову верзију.

Време после рата, деведесетих година, памтимо, између осталог, и због серије Сложна браћа.

Промењене су околности, време и део екипе, али идеја и простор чувене кафане остају исти. Кажу, доста је разлога због којих ће је публика обожавати.

„Зато што је квалитетно, смешно, добри су глумци, лепо сликано, одличан сценарио, је л' нам треба нешто више“, каже редитељ Милорад Милинковић.

Нови ликови и драматургија у старој, свима познатој кафани.

У њој нас очекује нова генерација у којој се свакодневно дешавају преваре и преплитање интереса.

„Мање или више наши менталитети су остали исти. Остали су исти задњих 300-400 година, али су се околности мало промениле. Кафана је мање под притиском Уједињених нација, више у некој својој демократској атмосфери. Кафана је иначе једна од најдемократскијих институција“, истиче сценариста Неле Карајлић.

„Мислим да нас чека права забава, ако се по јутру дан познаје, како се забављамо на сету и какви су сада кадрови мислим да нас чека сјајна забава“, наводи глумац Ненад Окановић.

„Ове ствари које се овде догађају се дешавају у свакој Сложној браћи“, каже продуцент Бојан Ивковић.

Реплике и данас запамћене, дочаравају однос три народа на територији некадашње југословенске републике. Глумци обећавају, и овог пута – биће једнако духовите.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи