Читај ми!

Фестивал у Израелу, тражи се карта више за филм о Марини Абрамовић

Отварање Израела после короне користе уметници. У Тел Авиву, на првом филмском фестивалу са публиком после короне, приказује се филм о српско-британској уметници Марини Абрамовић.

Сала у Тел Авиву је потпуно попуњена. Повод је филмски фестивал на чијем програму је филм о  уметници перформанса Марини Абрамовић.

Мики Лерон, директорка филмског фестивала у Тел Авиву истиче да је српско-британска уметница веома важна и веома вољена: „Доказ томе је што имамо две приојекције потпуно попуњене и људи још чекају у реду да добију могућност да виде филм“.

Пројекцију је помогла и канцеларија почасног амбасадора Србије у Израелу.

„Што се нас тиче и промоције Републике Србије, додатно даје садржаје нечега у чему смо били мање познати, у сваком случају још једно лепо лице Србије у области перформанса и алтернативних видова уметности“, поручио је Саша Николић, почасни конзул Србије у Израелу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи