Читај ми!

Јелисавета Орашанин, педикирка Среда која ће у „Дрим тим“ унети потпуни хаос

У новој хумористичкој серији „Дрим тим“, насталој по сценарију Милоша Радовића у режији Дејана Зечевића, у продукцији Лазара Ристовског који тумачи и главну улогу, упознаћемо и педикирку Среду коју тумали Јелисавета Орашанин, која ће у овој романтичној и духовитој причи наћи љубав свог живота.

Јелисавета Орашанин, тренутно живи у Болоњи и посвећена је искључиво улози мајке, али признаје да јој недостаје позориште, недостају јој снимања, али се радује и нада наставку снимања серије Дрим тим, чије приказивање је са великим успехом почело 14. априла.

Пошто је већ имала прилику да погледа све епизоде, Јелисавета истиче да јој се пре свега свиђа то што је Дрим тим необичан и веома духовита серија пуна колоритних ликова и чини јој се да су сви ти ликови који се појављују са стране веома јарки и упечатљиви.

„Ово је прича о 11 синова, о фудбалском тиму који они чине, о оцу Ики кога глуми Лаза Ристовски, који не одустаје од својих снова и некако кроз те велике снове долази до великих проблема, а којих, видећете“, наговештава глумица.

Јелисавета у серији Дрим тим тумачи улогу педикирке Среде која је дошла да пружи своје услуге на „женском дану“, али на крају је радила све друго, осим онога због чега је дошла и успела је да направи потпуни хаос у породици.

„Касније, Среда се опет враћа у породицу неким другим путем и проналази љубав свог живота, фудбалера кога игра Ђорђе Стојковић. Маестрално је одиграо своју улогу и верујем да ће публика уживати у идиотаријама које нам је редитељ Дејан Зечевић дозволио“, открива Јелисавета Орашанин.

Колико је ова прича духовита, с друге стране је подједнако и потресна, додаје глумица, тако да верује да ће свако успети да пронађе бар понеки лик за који ће се везати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи