Читај ми!

„Дрим тим“ – звездарски Марадона и његових 11 синова на путу до „Линглонг“ лиге

На РТС-у нова хумористичка серија „Дрим тим“. Прича о необичној фудбалској екипи стала је у 14 епизода које је режирао Дејан Зечевић, а у улози продуцента и главног глумца је Лазар Ристовски.

„Дрим тим чиним ја, моја филмска супруга - Тања Шојић и наших 11 синова", каже глумац и продуцент Лазар Ристовски.

Када већ имају 11 синова, Срдићи су решили да направе фудбалски клуб. Инспирисан непротврђеном биографијом легендарног љубитеља фудбала такозваног „звездарског Марадоне", Милош Радовић написао је комичну причу о породичном тиму са великим амбицијама.

Глава породице и екипе – фудбалски маг Ика Срдић, коначно има шансу да оствари дуго сањане снове.

„Комедија мора да се игра са великом радошћу, али мислим да глуми морају да буду мртви озбиљни. Могу рећи да је ово можда једна од мојих најбољих комичних улога које сам направио у каријери“, истиче Ристовски.

Дрим тим је и породична серија чији јунаци са надама, жељама, идеалима - на забаван, шармантан начин преживљавају у турбулентним временима, уз изазове свакодневице.

„Ради се наравно о комедији карактера, комедији ситуације, врло по мени блиској сензибилитету наше публике. Има мало мирис помало заборављених култних домаћих серија. Мислим да ће то публика врло брзо препознати већ после прве епизоде“, наводи редитељ Дејан Зечевић.

„Мислим да ће ова серија оставити многе не без даха, него са великим осмехом“, додаје Ристовски.

Уз велику глумачку екипу, откачен, специфичан хумор из епизоде у епизоду – тим из снова предвођен једним фудбалским фанатиком, презентоваће по једну забавну авантуру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи