Читај ми!

Мима Караџић у Дрим тиму као љути вођа навијача Булбулдерца

Вођу навијача Чалију, у серији „Дрим тим“, чије емитовање почиње вечерас, тумачи глумац Мима Караџић. Сваког радног дана од 20 часова, кроз 14 епизода пратићемо причу о не много успешном фудбалеру Ики Срдићу и фудбалском тиму који је сам саставио од својих једанаест синова. Како се Чалија уклапа у Икин тим и има ли у њему љубави, открива Караџић.

Пре две вечери, у понедељак, гледали смо га у претпоследњој епизоди серије Радио Милева, као Љубишу, некадашњу Милевину љубав из младости.

Свако пре подне, одмах после Јутарњег програма, пратимо догодовштине Машана Черовића у Комшијама. Игра и у Калканским круговима.

Од вечерас Миму Караџића гледамо и као Чалију, вођу навијача Фудбалског клуба „Булбулдер“, у серији Дрим тим. Хумористичка серија, у продукцији глумца и редитеља Лазара Ристовског, делимично је настала на основу непроверене биографије чувеног Звездарца и љубитеља фудбала Ингета, познатијег као звездарски Марадона.

„Потпуно другачија прича од свега. Чалија је један лудак, сав у тучама, истетовиран, пропали вођа навијача, али је препун љубави према тим момцима, тренеру Ики, којег игра Лазар Ристовски, даје се до даске и живи за тај тим“, открива Караџић.

Према његовим речима, сценарио који је писао Милош Радовић је одличан, духовит, док је рад на Дрим тиму Мими донео прву сарадњу са редитељем Дејаном Зечевићем.

„Вечерас у осам сати и ја чекам јер још нисам видео ништа“, каже гост Јутарњег програма.

Серије о спортским екипама популарне су свуда у свету, а од серијала Монтевидео, таква је ситуација и у Србији. Мима Караџић истиче да је код таквих серија и филмова кључна добра прича.

„Није довољно да буде само спорт, мора да га подржи добра прича. Монтевидео је сјајна прича, и Дрим тим је такав, са то двоје људи који имају 11 синова и направе фудбалски клуб. Јако је духовито, опет има једну социјалну причу која је одлична“, наводи популарни глумац и додаје да Дрим тим има топлу, љубавну, породичну компоненту.

Претходних недеља пажњу гледалаца привлачи и серија Калкански кругови у којој Мима Караџић такође игра.

„Много људи пита да ли ће бити наставка, надам се искрено да хоће. Серија је изазвала велику радозналост. Мислим да дуго није било такве серије која има и мистику и трилер, сјајне глумце. Почев од Жарка Лаушевића, Наташе Нинковић, Војина Ћетковића, Весне Чипчић, Неле Михајловић, Марка Гвера, Бранке Пујић, да их све не набрајам, а и клинци су одлични, млади глумци“, набраја Караџић додајући да и Букуља изнад Аранђеловца и шума, тј. Забран, чине причу одличном.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара