Последња клапа филма о Томи Здравковићу пала у Чикагу

У Чикагу је завршено снимање филма о легендарном певачу Томи Здравковићу. Чланови екипе кажу да су дани снимања у Америци протекли и боље него што су очекивали.

Екипа филма Тома била је задовољна након завршетка снимања у Чикагу, где су снимљени последњи кадрови о легендарном певачу Томи Здравковићу који је једно време провео у овом граду.

На конференцији за штампу били су и статисти и други сарадници и пријатељи.

У улози корежисера био је Драган Бјелогрлић који је истакао да је у САД дошао са зебњом да ли ће снимање протећи како треба.

„Ипак смо у страној земљи, компликоване сцене... Али било је јако лепо, дивна атмосфера, подршка наших људи. Први пут сам у Чикагу, сутра путујем и надам се да ништа неће покварити овај диван утисак“, рекао је Бјелогрлић.

Како каже, пријатно га је изненадило да снимање у Америци није више табу тема.

„Са добром организацијом, са људима који су овде староседеоци и успешни, па могу да помогну на разне начине, можда могу и овде да се раде неке значајне ствари“, оценио је прослављени српски глумац и режисер.

Између Чедомира Јовановића и Томе Здравковића 

Док је Србија гледала мини-серију Породица на РТС-у, један од главних глумаца Милан Марић био је на улицама Чикага јер управо он игра чувеног Тому Здравковића.

„Сад сам добро, завршило се снимање, прошло је онако како смо очекивали, а можда и боље него што смо очекивали у овом лудом времену које нас је задесило“, каже Марић.

Према његовим речима, прелазак са Чеде Јовановића (улога у серији Породица) на Тому Здравковића није био тежак.

„То је наш посао, то је нормално. Занимљиво је што су обе улоге личности - Чедомир који је и даље присутан на политичкој сцени и јавном животу Србије и Тома који је био легенда свога доба. Огроман изазов су и један и други, различити у изгледу, у ономе чиме се баве“, објашњава познати глумац.

Очекује се да ће премијера филма Тома бити 30. септембра у Београду, а аутори се надају да месец дана касније оду у Чикаго на америчку премијеру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво