Читај ми!

„Породица“ никога није оставила равнодушним

Нова мини-серија „Породица“ која се од јуче емитује на Првом програму РТС-а била је најгледанији садржај у Србији на свим телевизијама. Серија о паду породице Милошевић синоћ је изазвала буру реакција и на друштвеним мрежама. Након што је прву епизоду погледало 1.624.000 људи, уз удео у гледаности већи од 37 одсто, готово да није било оних који су остали равнодушни и нису осетили потребу да јавно поделе своје ставове.

Већ од уводне шпице прве епизоде, утисци о серији и ликовима из блиске историје преплавили су интернет простор. Коментари које гледаоци и даље, дан након емитовања, остављају на својим профилима говоре о глумачкој подели, сличностима са историјским ликовима који су у серији приказани, дијалозима и самим догађајима у које нас уводи прва епизода.

Ово су само неки од њих.

Наставак политичког трилера о последњим данима пред хапшење Слободана Милошевића очекује вас већ вечерас од 20.50. Серију Породица пратићемо сваке вечери у истом термину до петка, када је на програму велико финале.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије