Читај ми!

Марија Вицковић: „Радио Милева“ ће вас насмејати и орасположити

Од уторка, 9. марта, на првом програму РТС-а од 8 сати увече гледамо нову серију: „Радио Милева”. Настала је по идеји Небојше Гарића, а режију потписује Елмир Јукић. Глумица Марија Вицковић каже да је ово права серија да орасположи људе.

„Завршили смо прекјуче снимање после 97 дана снимања, још од почетка октобра – 35 епизода. Ипак, све је то лако протекло јер смо снимали једну духовиту, хумористичку серију. Провели смо се одлично“, каже Вицковићева.

Глумица је сигурна да ће серија орасположити људе.

„Сви ми желимо да имамо Радио Милеву. То је жена која све те људе у згради повезује и радознала је. Она је представник оних старијих, бољих времена", наводи Вицковићева.

У њеној породици у серији постоје три генерације.

„Моја ћерка, која је стално на интернету и Тик-Току. Ја као средња генерација и моја мајка Милева, коју игра Олга Одановић“, каже глумица.

Иако све надзире, Милева није особа која истински смета људима.

„То је зато што је добра душа. Жели свима да помогне. Некада изгледа да забада нос у туђе ствари, али то све испада веома шармантно. Олга Одановић је наследница наших највећих комичарки. Жива легенда“, истиче Вицковићева.

Радио Милева је породична серија за све генерације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво