Читај ми!

Уз „Радио Милеву“ смех је загарантован

Друга недеља марта биће у знаку нове хумористичке серије на РТС-у. У режији Елмира Јукића, по идеји Небојше Гарића, стиже „Радио Милева“.

У серији Радио Милева смех је загарантован. У омиљеном жанру многих – комедији, свакодневица ће постати проблеми станара једне београдске зграде. Екипа серије каже да је срећа што ће Милева, њена породица и комшије бити у домовима свих нас.

„Мислим да су нам јаки адути изванредно написани сценариј и подела која је, чини се, најбоље што се могло наћи“, сматра редитењ Елмир Јукић.

Оштроумна, самоуверена и енергична Милева, на необично духовите начине решава проблеме својих комшија. Слично је и у њеној кући.

„Они немају неке проблеме који су велики. Њима су велики њихови проблеми они на свакодневном нивоу. Али они због својиих карактера и карактерних особина, тај сукоб поприма димензију нечег што се, како бих рекла, чита као нешто најважније у њиховом животу“, каже Олга Одановић која тумачи лик Милеве.

„Ја ту играм једну шашаву комшиницу Цвету. Никада тако нешто нисам играла, или нисам давно играла тако нешто, али у последње време нисам. Необично сам се радовала на снимању, и ја бих волела да се то моје осећање прелије на публику, и да то постане омиљена серија“, очекује Дара Џокић.

Тешке ситуације и бриге решавају у локалу чији је власник бивши криминалац, игра га Никола Kојо, и прекопута у фризерском салону чију власницу глуми Анђелка Прпић.

У згради живе песник, оперски певач, студенти, психијатар, сликар... Њима ће телевизијски живот између осталих дати Тихомир Станић, Светозар Цветковић, Бојан Димитријевић, Ђорђе Стојковић.

број коментара 0 Пошаљи коментар