Читај ми!

Кенет Брана као Борис Џонсон у новој серији о почетку пандемије

„Скај“ је открио прву фотографију Кенета Бране у улози британског премијера Бориса Џонсона у предстојећој серији “This Sceptred Isle” у режији Мајкла Винтерботома.

Снимање петоепизодне серије, чије је премијера заказана тек за јесен наредне године, је почело, а Винтерботому се на пројекту придружио искусни продуцент Ричард Браун, који стоји иза фантастичног серијала Прави детектив.

Серија ће пратити британски владу и премијера уочи почетка првог таласа пандемије коронавирусом.

Приказиваће и какав је глобална пандемија имала утицај на Велики Британију, као и реакцију и напоре научника, доктора и медицинских сестара у борби против вируса.

Заснована је на сведочанствима људи, укључујући и оне из Даунинг стрита 10, министарства здравља, Научне саветничке групе за ванредне ситуације, као и особља болница и старачких домова.

Винтерботом, који је и написао сценарио заједно са Кијерон Квирк, режираће свих пет епизода.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво