Читај ми!

Код кога је кључ „Тајни винове лозе“

Небојшу Миловановића гледамо у серији „Тајне винове лозе“ у улози Зорана Томовића. Његов лик пролази кроз различита стања, од агоније, муке, кривице. Одлази у манастир да би пронашао одговоре на питања од пре 20 година.

Дуго једна серија није привукла толики број гледалаца, као серија Тајне винове лозе. Гледају је читаве породице заједно, као некада. Гостујући у Београдској Хроници, глумац Небојша Миловановић, испричао је да гледа серију са своје четворо деце. 

Кључ за откривање Тајни винове лозе, које гледаоци с нестрпљењем чекају да открију, Миловановић не жели да окткрива, али наговештава да се решење крије у лику који тумачи - Зорану.

„Нећу ништа да откривам, кад ни својој деци нисам открио... Различите су реакције. Неко гледа, некоме је занимљиво. Људи у серији имају своје кандидате. Они који ме познају ми кажу да су се кладили, и траже да им одам крај серије. Али могу само да се кладе, не могу да одам крај, јер је то наш договор са продукцијом", рекао је глумац Небојша Миловановић.

Занимљиво је да се серија још није завршила, а већ се прича о снимању нове сезоне.

„Мислим да има простора и да ће бити наставка серије. Наставак се пише, али не знам када ће доћи до реализације и емитовања. Ова серија је сама за себе изборила наставак, и чини ми се да око тога нема дилеме", истакао је Миловановић.

број коментара 0 Пошаљи коментар