Читај ми!

Ирис ТВ нуди ексклузивне садржаје за свачији укус

За све кориснике мултимедијалне „Ирис“ ТВ платформе, МТС је за наредни период припремио ексклузивне садржаје који ће задовољити укусе и најпробирљивијих телевизијских гледалаца. Уживање у најквалитетнијем спортском, серијском и филмском програму биће потпуно уз унапређене функционалности „Ирис“ ТВ платформе која у потпуности мења доживљај гледања телевизије, нудећи корисницима персонализовано искуство.

Тако ће љубитељи серијског програма на Суперстар ТВ каналу моћи да, без реклама и прекида, уживају уз најквалитетнија остварења домаће продукције попут хит серије Тајне винове лозе. Суперстар ТВ је за наредни период припремио и низ дугоочекиваних премијера, попут серија Певачица, Азбука нашег живота и Убице мог оца 5.

Већ проверено добар избор филмова и серија доноси и ХБО који гледаоцима нуди и могућност гледања на захтев, као и ФОКС канали који су већ годинама с разлогом на листи најгледанијих у нашој земљи.

Заљубљеницима у спорт, „Ирис“ ТВ препоручује Арена спорт канале и директне преносе утакмица УЕФА Лиге шампиона и Лиге Европе, са нагласком на узвратни меч Црвене звезде и Милана који је на програму 25. фебруара. За кошаркашку публику ту су неизоставни преноси утакмица регионалне АБА лиге, НБА лиге, као и посебан НБА канал на коме, поред утакмица, могу да прате емисије и серије о кошаркашима, као и приче о ривалствима на паркету која привлаче пажњу јавности.

Љубитеље документараца у чудесни свет животиња води канал Би-Би-Си Ерт, у понуди Основног пакета „Ирис“ ТВ, који доноси документарни серијал Савршена планета – инспиративну причу о моћи адаптације животињског света на сталне промене на планети Земљи и значају очувања животне средине ради опстанка животињских врста.

Kако у мору квалитетног програма који нуди „Ирис“ ТВ корисници никада не би пропустили садржај који их интересује, на располагању су им иновативне функције платформе засноване на вештачкој интелигенцији, међу којима се истиче паметна препорука програма на основу ранијих избора корисника и функција Слика у слици, уз помоћ које корисници могу истовремено гледати два садржаја. На све то, унапређена функција Гледај уназад по први пут на нашем тржишту нуди могућност враћања телевизијског садржаја до 30 дана уназад.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи