Читај ми!

Победници „инфаркт“ завршнице Потере: Били смо феноменалан тандем

У синоћној епизоди квиза „Потера“ Давид Пантовић и Душан Николић надмудрили су трагача Милорада Милинковића и освојили 540.000 динара, а гостујући у Јутарњем програму РТС-а рекли су да били феноменалан тандем.

„Пошто већ годинама гледам Потеру, увек када неки такмичар у првој игри освоји већу своту новца, питам се зашто у другој не проба за већу суму, јер очигледно има знања. Било ми је прво учешће па ми је био ужитак да пробам да се са Милорадом такмичим. Одлично је прошло“, каже Давид.

Давид је студент електротехнике, а после јучерашње Потере каже да је добио много порука од пријатеља и родбине, од којих су многи први пут гледали квиз, а сада ће вероватно и наставити.

Душан Николић је други синоћни такмичар који је у тандему са Давидом успео да побегне Милану на крају. У другој игри ипак није изабрао вишу суму, јер је, признаје, имао трему.

„Иако имам искуство у квизовима, морам признати да сам имао трему на почетку и зато сам изабрао средњу суму. Били смо феноменалан тандем Давид и ја“, додао је Душан, дипломирани инжењер саобраћаја.

Гледаоцима Потере било је занимљив Давидов хоби – брзо склапање Рубикове коцке.

„Учествовао сам на 11 такмичења – Европском и Светском првенству, као и на такмичењима у Србији и Црној Гори. Држао сам већину рекорда у Црној Гори, али сад су дошли неки нови клинци“, каже Давид.

Са друге стране, Душан, његов јучерашњи партнер у победи над трагачем, велики је љубитељ квизова и свима препоручује да се окушају.

Андреј Игњатовић и Милан Цветановић су такође били у јучерашњој Потери, али нису успели да прођу трагача Милорада Милинковића у другој игри.

„Њих двојица су изузетни људи и баш ми је жао што нису прошли. Навијали су за нас и пре него што су испали, а и после, посебно у 'инфаркт' завршници“, истиче Давид.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 26. јан 2021, 13:15) - anonymous [нерегистровани]

lepo ali ne realno

Ko je i malo pažljivije gledao završnu poteru shvatio je da je
Milinković uz velike napore "pustio" dvojac da pobedi.
Npr. na prelako pitanje za boginju Atinu 2 sek pre kraja nije
ni pokušao da da bilo kakav odgovor već je rekao dalje kao da
ima vremana da čuje još jedno pitanje.