Читај ми!

У чему је тајна серије „Тајне винове лозе“

Викенд за нама обележила је премијера серије „Тајне винове лозе“. Уз прву епизоду у суботу увече било је више од 1.800.000 гледалаца. Снажна драма о сукобљеним породицама и њиховим тајнама била је најгледанији садржај у Србији и у недељу.

Судећи по реакцијама публике, Тајне винове лозе је права породична серија која је донела преко потребно освежење на мале екране. Након прве две епизоде узбудљиве мелодраме, гледаоци су одушевљење исказали и на друштвеним мрежама.

У мноштву коментара похвалили су радњу и тему серије, лепе кадрове, сјајну музику, као и глумачку екипу.

„Ова серија је прављена на један, да тако кажем, класичан начин. Треба да настави традицију коју је ова кућа имала у прављењу прича за људе, о обичном животу, о догађањима у целој Србији. То публика препознаје, препознаје себе, препознаје свој живот, своје проблеме… И то воли“, објашњава редитељ серије Дејан Караклајић.

Породични односи обавијени тајнама, замршене судбине и борба две виноградарске породице окосница су 36 епизода серије Тајне винове лозе. Сви са нестрпљењем ишчекују нове заплете.

„Још једном се показало да се публика не може преварити. Тајна је у томе што имате драмске глумце који драмски озбиљно играју сцене, који не лажу емоције, имате емитера РТС, имате продукцију која се потрудила да снима у реалним објектима и имате причу која вуче гледаност“, оценио је глумац Небојша Миловановић.

Нове епизоде серије Тајне винове лозе можете гледати сваке вечери на Првом програму РТС-а од 20 часова.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво