Читај ми!

Војин Ћетковић о преиспитивању живота у „Тајнама винове лозе": Најбоље вино некад - није најбоље

Нова серија „Тајне винове лозе" је породична драма, српска сага о две породице, прича о вину, љубави, тајнама из прошлости, новцу, преварама...

Нова серија се емитује од суботе, 23. јануара, сваког дана на Првом програму РТС-а, са почетком у 20 сати. Војин Ћетковић тумачи улогу Вука, наследника винарије. 

„Ја сам гледао неку радну верзију пре колор-корекције и коначне монтаже. Био сам задовољан, а сад... Видећемо!", рекао је, гостујући у Београдској хроници Војин Ћетковић.

Вук,чији лик Ћетковић тумачи, је човек у фази дубоког анализирања свог живота. 

„То је човек који у својим годинама покушава да се преиспитује. Без обзира што је успешан, што је направио винарију и што је та винарија једна од најбољих, а вино једно од најпродаванијих, ипак, дубоко незадовољство у том човеку га натера да добро размисли да ли је остварио свој животни циљ", испричао је глумац.

Додаје да је Вук схватио да и то вино није баш најбоље, да не живи са женом коју воли, и да, како каже, Вук покушава да ресетује живот и крене изнова.

„Када је реч о тајнама, прилично је замршена радња. Мислим да ће гледаоцима бити јако занимљиво да прате серију", рекао је Ћетковић.

Главну женску улогу у серији тумачи Слобода Мићаловић. Ту је још око 120 глумачких имена, међу којима су Анита Манчић, Милица Зарић, Вања Ненадић, Небојша Миловановић, Јово Максић...

Војин је на крају рекао да жели да истакне да серија, између осталог, има за задатак и да „држи људе кућама".

„Захваљивали смо се (током пандемије) лекарима наравно, захваљивали смо се људима који раде у супермаркетима, онима који раде на телевизији, а нико се није захвалио глумцима. Сигуран сам да је захваљујући глумцима и гледаности наших серија, спасено хиљаде живота", емотивно је закључио Ћетковић.