Читај ми!

Серија „Кости“ овог викенда убацује у вишу брзину

Прве две епизоде серије "Кости" одушевиле су публику и критичаре. Серију је пратило више од милион и тристахиљада гледалаца који са нестрпљењем чекају наставак приче другог дела бањалучке трилогије.

Брутално добра серија, сурова реалност на Балкану. Серија која избија ваздух из стомака. Каква серија? Какви глумци? Коментарисали су гледаоци на друштвеним мрежама прве две епизоде бањалучке серије „Кости".

Хвалили су потресну причу која се поклапа са судбинама многих људима на овим просторима. Сјајну глуму и посвећен рад целе екипе предвођене сценаристом Николом Пејаковићем и редитељем Сашом Хајдуковићем.

„Некако смо били искрени и покушали смо да досегнемо неку чисту емоцију, надам се, а и видим да је добар део људи то препознао", истакао је редитељ Саша Хајдуковић.

Кости су већ у првим епизодама донеле маестралне улоге. Од Косте Говоруше тихог у својој патњи кога тумачи Јово Максић, до безочног бизнисмена Николе Ракочевића и до моћника из сенке енглеза Драгана Мићановића.

Глумачке звезде, али и нова генерација глумаца шансу за танано осликавање најразличитијих судбина искористили су "до кости" и пред гледаоце донели живот оптерећен избеглиштвом, сиромаштвом, живот пун неморалног присвајања и политичких махинација.

„Не бих превише откривао шта ће се дешавати у наредним епизодама. Некако је замишљено да су ове прве три, први чин, тек почетак приче. У наредне три прича добија неко ново убрзање и експлозивност какво није било у првим епизодама", рекао је редитељ Саша Хајдуковић.

После милион и тристахиљада гледалаца Кости овог викенда убацују у вишу брзину.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво