Читај ми!

Стигао први трејлер за нову ТВ серију Клан

Домаће ТВ серије су у последњих неколико година доживеле значајну експанзију и делује да је све већ виђено. Ипак, на крају године, очекује нас потпуно изненађење од прослављеног редитеља Слободана Скерлића и из продукцијске куће „Фајерфлај“. Први трејлер серије „Клан“ је стигао.

Овај потпуно оригинални трилер, или боље рећи, драма са елементима комедије, својим стилом подсећа на најбоље холивудске пројекте, чији главни ликови са друштвене маргине већ после прве епизоде постају миљеници публике, што се свакако види и у првом трејлеру који је данас пуштен. 

Креатори серије Клан дубоко верују да ће тако бити и са Шоком и Пашом, које у насловним ролама тумаче млади глумци Александар Димитријевић и Недим Незировић.

Окосница радње преноси трагикомичне ситуације које прате двојицу ситних лопова из београдског предграђа, који се стицајем бизарних догађаја нађу у срцу високог криминала. 

Поред Димитријевића и Незировића, у Клану ћемо гледати и Владимира Ковачевића, Ненада Ј. Поповића, Младена Совиља, Ивана Зарића, Уроша Јовчића, Милоша Танасковића, Милоша Петровића Тројпеца и друге. 

Креатор, редитељ и сценариста серије Клан је Слободан Скерлић, који је познат по режији филмова До коске и Топ је био врео.

Директорка фотографије је Маја Радошевић, сценограф је Кирил Спасески, костимограф је Тања Радишић, шминка Дубравка Бушатлија. 

Продукцијска кућа „Фајерфлај“ (Firefly) и Телеком Србија који стоје иза овог оригиналног ТВ пројекта најављују да је премијерно емитовање планирано за 25. децембар на каналу Суперстар ТВ, а сутрадан, 26. децембра на РТС-у.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво