Читај ми!

Трка знања у Суперфиналу "ТВ Слагалице" за милион динара почиње данас

Од четвртка, 26. новембра 2020. године на првом програму РТС-а почиње Суперфинале "ТВ Слагалице" у коме ће се победници и вице шампиони протеклих серијала такмичити за прву награду вредну милион динара као и титулу свеукупног победника "ТВ Слагалице" за 2020. годину.

Гостујући у Јутарњем програму Милица Гацин, водитељка емисије „ ТВ Слагалица" истакла је да ћемо у Суперфиналу гледати једанаесторицу најбољих такмичара из 2020. године.

„То је један изузетан и посебан циклус, посебна енергија и атмосфера, ту су људи са врхунским знањем и битан је сваки поен. Ово ће бити спектакуларан циклус у коме ћемо сви уживати", истакла је Милица Гацин.

Такмичари који се пријаве за учешће у "ТВ Слагалици", пријављују се због одмеравања знања и специфичности које тај квиз носи.

„Награде су фантастичене, победник ће добити милион динара, другопласирани 150.000 динара, а полуфиналисти по 50.000 динара. Сви победници су до сада већ освојили по 150.000 динара као победници циклуса, а сада имају нову шансу", истакла је Милица Гацин.

Додаје да је престиж појавити се у "ТВ Слагалици" која траје већ 27 година. Многе генерације су одрасле уз ову емисију, а неки и своје дневне обавезе прилагођавају праћењу ове емисије.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се