Читај ми!

Чудне авантуре породице Бошковић ускоро на РТС-у

Гледаоци РТС-а ускоро ће моћи да уживају у још једној новој серији. Реч је о породичном ситкому „Случај породице Бошковић“, која ће се емитовати на Првом програму, а у којој ће гледаоци моћи да прате догодовштине несвакидашње породице Бошковић.

„Ради се о ситкому, који је најбоље гледати у породичној атмосфери“, каже сценаристкиња Катарина Ралевић, док њена колегиница Нина Џувер додаје да гледаоце очекује пуно забаве и пуно хаоса.

Иако на први поглед можда не делују као типична српска породица, Бошковићи се сусрећу са проблемима са којима се свака породица суочава, па ће се због тога вероватно многи препознати и поистоветити са њима.

Наташа Марковић и Радивоје Буквић су главе породице, а њихову децу глуме Силма Махмути и Ђорђе Кадијевић. Ту су легендарне Сека Сабљић, Цеца Бојковић и Аница Добра, које тумаче баке, а њима се придружују Зоран Цвијановић и тетка Јелисавета Кораксић.

Осим њих, глумачку поставу такође допуњава и Бојан Димитријевић који глуми станодавца Гуливера који им свима загорчава живот.

Поред главне глумачке екипе, серију одликује и велики број гостујућих улога – чак 40 различитих глумаца ће се појавити током сезоне, попут Бранке Катић, Војина Ћетковића, Миодрага Радоњића, Јелисавете Орашанин, Исидора Јанковић...

Снимљено је 84 епизода, које ће бити емитоване током 42 дана, односно две сваког радног дана.

У мору серија крими жанра који је последњих година постао изузетно популаран, Катарина Ралевић мисли да ће Случај породице Бошковић доћи као једно пријатно освежење.

„Највише ме занимају реакције гледалаца и како ће публика кући да прихвати серију“, каже Нина Џувер.

Важно је то што ће у серији моћи да ужива цела породица и биће као нека врста генерацијске споне родитеља, деце, бака, дека...

Бошковићи се суочавају са уобичајеним проблемима са којима се суочава свака породица, али је специфичан начин на који их решавају.

Што се евентуалног наставка серије тиче, њене сценаристкиње сматрају да прво треба видети како ће прва сезона проћи, али и додају да су „код Бошковића увек три тачке“.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 11. нов 2020, 19:14) - Grkinja [нерегистровани]

Maske bre

Zar nije to Nemanja što je bio u Kini???