Читај ми!

Црвени тепих, свечана атмосфера и маске на премијери „Викенда са ћалетом“

Премијера новог домаћег филма „Викенд са ћалетом“ Мирослава Момчиловића одржана је у Комбанк дворани уз црвени тепих, маске и свечану атмосферу.

Чланови екипе филма позирали су фото-репортерима, највише пажње изазвао је главни глумац Ненад Јездић, а за њим су испред главног паноа били Бане Видаковић, који игра важну пратећу улогу у овом остварењу, као и Катарина Радивојевић.

И остали глумци из филма попут Јелене Ђукић и Марка Гвера били су у холу Комбанк дворане.

Драма прати промену једног „момка са врелог асфалта“, бившег затвореника, који показује своју емотивну страну суочавајући се са можда последњим тренуцима, желећи да нешто промени у новом поретку остатка свог другачијег живота.

Однос оца и сина у сусрету после пуних пет година сада прераста у врло интензивну мелодраму покушаја искупљења и нове шансе, у свету где се живи доста брзо и нема се времена ни толеранције за грешке, посебно ако протагонисти из криминалног миљеа није остало дуго да заврши све што је започео и желео.

Млади Васа Вранеш, са свега 11 година право је глумачко откриће, а хемија између њега и Јездића је највећа вредност филма која исијава све време.

Та изузетна енергија и бриљантно извођење два актера равноправно суочава са мешавином жанрова комедије, мелодраме, драме, трагедије, „тужне комедије“.

Емотиван, снажан, филм који пружа публици подједнако да се смеје и да плаче, али доста тога нуди и у предвидљивим оквирима на равним драмским основама.

Изванредну епизоду остварио је Миодраг Мики Крстовић у улози оца главног јунака, док Ненад Јездић доминира овим остварењем.

број коментара 0 Пошаљи коментар