Читај ми!

Да ли ће нови филм о Џејмсу Бонду на крају имати онлајн премијеру

Стриминг платформе „Епл“, „Нетфликс“ и друге заинтересовенe су за откуп филма „Нема времена за умирање“, најновијег остварења о Џејмсу Бонду, који је требало да буде premijerno приказан још у априлу ове године.

Компанија МГМ студио која потписује продукцију филма Нема времена за умирање, наводно је изгубила око 50 милиона долара због одлагања премијере. Упркос великим финансијским губицима, представник за медије МГМ-а тврди да немају намеру да продају филм стриминг платформама.

„Не желимо да коментаришемо гласине. Филм није на продају. Премијера је померена на април 2021. године јер желимо да омогућимо филмофилима да у овом остварењу уживају на најбољи могући начин – у биоскопима“, кратко је прокоментарисао за Верајети.

„Парамаунт“, „Сони“ и друге велике продукцијске куће већ су зарадиле десетине милиона долара од продаје својих најновијих остварења стриминг сервисима.

Међутим, неки извори и даље тврде да се разамтра опција продаје филма и да су неки преговори већ покренути. Према овим тврдњама, МГМ вредност филма процењује на 600 милиона долара.

Производња филма коштала је више од 250 милиона долара, а има и неколико промотивних партнерстава која су помогла у подмиривању тих трошкова – укључујући „Ленд ровер“, сатове „Омега“ и „Хајнекен“. Те компаније су можда очекивале да ће се филм појавити у биоскопима и можда неће бити одушевљени емитовањем на стриминг платформама.  

број коментара 0 Пошаљи коментар