Читај ми!

Децембар месец за „Кидс фест“ у дворани и онлајн

Tрадиционални дечји филмски фестивал „Кидс фест“ одржаће се шеснаесту годину за редом у домаћим биоскопима током целог децембра, а на програму ће бити најновија играна и анимирана остварења намењена деци и младима.

Током целог децембра најмлађи љубитељи седме уметности широм Србије моћи ће да погледају преко 15 најновијих филмова, синхронизованих и преведених на српски језик, а као и сваке године програм је сачињен од остварења насталих у студијима свих страна света, приближавајући нам креативост и уметност бројних филмских стваралаца и упознајући нас са различитим светским кинематографијама.

У оквиру традиционалног дечјег фестивала биће организован „Kидс фест филмски матине“ током којег ће се, у појединим биоскопима пројекције одржавати у преподневним часовима.

„У складу са новонасталим околностима, са жељом да најважнији фестивал за децу не изостане ове године, Kидс фест ће се одржати у новом термину и у измењеном облику и ове године дочекаће верну публику пружајући могућност да погледа нека од најбољих филмских остварења чије премијере ће бити у току целог месецу децембра“, најављују организатори „Kидс феста“.

Овогодишњи новитет фестивала је могућност гледања филмова и онлајн, те ће део програма 16. Kидс феста бити приказан у онлајн биоскопу „Мој оф“, који је претходних месеци био домаћин неколико значајних фестивала (Фестивал француског филма, Дунав Филм фест, „Лајф“ и други). У оквиру сегмента „Kидс фест представља“ посетиоци вирутелне „дворане Мој оф“ моћи ће из удобности свог дома да гледају узбудљива и духовита остварења.

„Kидс фест“ је дечји, уметнички фестивал филма, конципиран по угледу на сличне манифестације у свету, а јединствен на овим просторима.

Филмски програм чине остварења са светских фестивала, приче о необичним пријатељствима, узбудљиве авантуре, документарни филмови о природи, као и анимирани 3Д филмови великих светских студија.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво