Читај ми!

„Мама и тата се играју рата“ спаја неспојиво као и сам живот

Прошлог викенда гледаоци РТС-а су уживали у првим епизодама серије „Мама и тата се играју рата“. Овог викенда предстоје 3. и 4. епизода, у којима, за Радисављевиће настају проблеми. Како је било док се серија снимала, да ли је задовољна реакцијама публике говори гошћа Јутарњег програма, глумица Вања Ејдус, која у серији игра инспекторку Ирену, Ћуфтину девојку.

Серија Мама и тата се ирграју рата је побудила велико интересовање публике, а гошћа Јутарњег програма, глумица Вања Ејдус, каже да је то и очекивала, зато што серија има једну једноставност и топлину.

„Увек је на граници између комедије и драме, а комедије, генерално, нама недостаје. Кичић је феноменално успео да провуче тај хумор који он сам носи и који је из свог сензибилитета успео да провуче и у своју улогу и у целу серију“, сматра Вања Ејдус.

Серија прати приче јунака који су на прагу средњих година, када њихова „младост“ и све илузије којих су се држали уступају место одлукама и обавезама које тражи зрелост. Тема су и мушко-женски односи у којима се гледаоци лако препознају.

Ирена, полицијска инспекторка, чији лик Вања Ејдус тумачи у серији, је на први поглед хладна и груба, а у ствари, таква је зато што је незадовољна односом са својим партнером, неоствареним и незадовољним глумцем који је склон разним пороцима. Она, као и свака жена, тражи од мушкарца да промени неке своје навике, али се воле и покушавају увек изнова и изнова да поправе свој однос.

„Комичан је тај њихов однос. Комична је већ и сама идеја да је полицајка у вези са глумцем који пуши марихуану. Она га воли и не може да га остави, али Гордан је тражио од нас да то играмо озбиљно. Али то није неспојиво, јер је то живот. У животу су неке ненормалне ситуације, нормалне у исто време“, сматра гошћа Јутарњег програма.

Кичић се одлично снашао у тим својим вишеструким улогама, сматра Вања Ејдус, јер у исто време држати све те конце у својим рукама је изузетно напорно, али њему је то успело, што су гледаоци, очигледно, препознали.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво