Читај ми!

Нова Кабаре сцена у срцу Врачара – „Нота“

Нова сцена кабареа биће отворена у оквиру ресторана "Нота", на Врачару, где ће у четвртак, 22. октобра бити одржана прва представа “Као да сам те сањао”, коју ће изводити глумци Владан Савић и Кристина Савић уз клавирску пратњу пијанисткиње Ксеније Ристић.

Протагонисти ће у форми монолога говорити и певати стихове Константина Симолова, Матије Бећковића, Десанке Максимовић, Жака Превера, Душка Трифуновића, Душка Радовића, Арсена Дедића, Вите Николића, Божидара Тимотијевића и других великана светске и домаће поезије.

Представа се базира на чистој емоцији, коју поред рецитовања стихова, на најистанчанији начин изазива и анђеоски глас Кристине Савић, која ће, уз оригинално адаптиране аранжмане, изводити добро познате баладе.

У представи је присутна и доза хумора, која код публике изазива посебан осећај опуштености. Представа је извођена на различитим позорницама широм Србије и у иностранству и свуда је наишла на одличан одзив публике и критике.

У модерно време дигитализације, друштвених мрежа и брзог живота, емоције су скрајнуте у запећак, па је циљ ове представе да публику, макар на кратко, врати у неко заборављено време, време романтике и емоција.

Представе ће бити део редовног програма и одржаваће се сваког другог четвртка. Ресторан се простире на више од 600 м2 и има сопствени паркинг, тако да су испуњени услови да се испоштују све епидемиолошке мере и здравствена безбедност посетилаца.

среда, 25. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи