Читај ми!

"Мама и тата се играју рата" - премијерно на РТС-у

После великог успеха филма"Реална прича" у биоскопима од 17. октобра, а на РТС-у премијерно серија под називом "Мама и тата се играју рата". У десет епизода јунаци серије у новим животним ситуацијама.

Урбана мелодрама о проблемима младог брачног пара Реална прича која нас је насмејала и разнежила, била је увертира у серију. 

Све што смо видели у филму насталом по мотивима приче Мирослава Момчиловића, редитељ и главни глумац Гордан Кичић шармантно, убедљиво и непретенциозно преточио је у првих пет епизода.

"Ово је једна компликована породична прича испричана кроз једну духовиту призму, лагану људску, са пуно љубави без осуђивања истих, и некако радости живота", рекао је Гордан Кичић, креатор серије.

Својеврстан хибрид драме и комедије и у преосталих пет епизода серије Мама и тата се играју рата, с потписом редитеља Владимира Тагића. Биће нових ликова и до сада невиђено раслојавање приче о не баш успешном средовечном глумцу Вељку и успешном архитекти, као и њиховим добрим и лошим животним одлукама.

"Те ствари функционишу упоредо и хумор и драма и тешке ствари и смешне и врло апсурдне ствари. И мислим да су то и глумци препознали", рекао је Владимир Тагић, редитељ.

"Мислим да ће ова серија да се свиди људима, да ће је публика волети баш зато што имамо неке свакодневне проблеме где ће свако моћи да се поистовети са неким од њених јунака", истакла је глумица Нина Јанковић.

Промишљена глумачка решења, забавна, комуникативна и дирљива прича - довољни су адути да после филма Реална прича пратите и серију Мама и тата се играју рата.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво