Читај ми!

Висериса Таргарјена играће Педи Консидајн у преднаставку Игре престола

Британски глумац Педи Консидајн одабран је да у преднаставку невероватно популарне серије „Игра престола“ насловљеном „Кућа змаја“ игра краља Висериса Таргарјена. Будући да је судбина чланова те краљевске породице када се домогну трона углавном трагична, Педију треба пожелети срећу.

Педи Консидајн, јавља Ентертејнмент викли, први је члан глумачке екипе серије чија је радња смештена 300 година пре догађаја у Игри престола.

У серији Кућа змаја (House of Dragon) биће зачет већи део митологије коју смо пратили у осам сезона серије засноване на романима серијала Песма леда и ватре, преноси портал Валчер.

Консидајн, који је наговестио учешће у серији ХБО-а објавом на Инстаграму, има импресивну биографију. Запажене роле остварио је у Бирмингемској банди, у америчкој серији The Outsider, филму Бајка о боксеру.

Преднаставак Игре престола имаће 10 епизода, а у фокусу ће бити краљевска породица Таргарјен.

Лик Висериса, којег ће оживети Педи Консидајн, описан је као „топао, љубазан и пристојан“.

„Краља Висериса одабрали су владари Вестероса као наследника старог краља Џехериса. Висерис само жели да настави путем којим је ишао његов деда, али као што смо видели у Игри престола, добри људи не морају нужно да буду и велики краљеви“, наводе продуценти серије.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи