Читај ми!

Хотел Балкан – прва теленовела Николе Коље Пејаковића

Познајете га као аутора хита „Хаљиница боје лила“, таксисту из серијала филмова „Ми нисмо анђели“, из серија „Сложна браћа“, „Отворена врата“, „Црни Груја“, или филмова „Лепа села лепо горе“, „Ране“, „Рат уживо“, „Стадо“. Али, да ли сте знали да је он сценариста филмова „Лепа села лепо горе“ и „Рат уживо“, као и серија „Месо“, „Кости“ и „Вратиће се роде“?

Легенда Београда и Бања Луке, мултимедијални уметник, човек кога поштују филмофили, обожаваоци блуза и љубитељи народњака; поета, певач, глумац, сценариста, редитељ – он је Никола Коља Пејаковић.

Гледаоци РТС-а сада га сваке вечери од понедељка до петка гледају од 20 часова на Првом програму у улози посластичара Слађана. Уједно је и идејни аутор приче о хотелу Балкан.

Никада раније није играо у сапуници, које, како и сам каже, имају магичну привлачност, јер се велика већина гледалаца „фанатично“ веже за ликове и радњу, поистовећујући се са њима, добро схватајући кроз шта ликови пролазе. 

Коља верује да ће то бити случај и са серијом Хотел Балкан.

„Никада нисам играо у ТВ новели и никада нисам играо неког у тој мери препотентног, умишљеног човека, тако да је баш било занимљиво. Уживао сам“, изјавио је недавно за дневни лист Независне новине из Бања Луке.

Екипа серије Хотел Балкан уверена је да ће и овај лик Николе Пејаковића постати омиљен међу гледаоцима и да ће посластичар Слађан, којег су године искуства научиле како да спреми врхунски суфле и да стави шлаг на врх сваке заврзламе, постати саставни део вечерњег ТВ десерта који радним данима сервира Први програм РТС-а.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи