Читај ми!

Хотел Балкан – прва теленовела Николе Коље Пејаковића

Познајете га као аутора хита „Хаљиница боје лила“, таксисту из серијала филмова „Ми нисмо анђели“, из серија „Сложна браћа“, „Отворена врата“, „Црни Груја“, или филмова „Лепа села лепо горе“, „Ране“, „Рат уживо“, „Стадо“. Али, да ли сте знали да је он сценариста филмова „Лепа села лепо горе“ и „Рат уживо“, као и серија „Месо“, „Кости“ и „Вратиће се роде“?

Легенда Београда и Бања Луке, мултимедијални уметник, човек кога поштују филмофили, обожаваоци блуза и љубитељи народњака; поета, певач, глумац, сценариста, редитељ – он је Никола Коља Пејаковић.

Гледаоци РТС-а сада га сваке вечери од понедељка до петка гледају од 20 часова на Првом програму у улози посластичара Слађана. Уједно је и идејни аутор приче о хотелу Балкан.

Никада раније није играо у сапуници, које, како и сам каже, имају магичну привлачност, јер се велика већина гледалаца „фанатично“ веже за ликове и радњу, поистовећујући се са њима, добро схватајући кроз шта ликови пролазе. 

Коља верује да ће то бити случај и са серијом Хотел Балкан.

„Никада нисам играо у ТВ новели и никада нисам играо неког у тој мери препотентног, умишљеног човека, тако да је баш било занимљиво. Уживао сам“, изјавио је недавно за дневни лист Независне новине из Бања Луке.

Екипа серије Хотел Балкан уверена је да ће и овај лик Николе Пејаковића постати омиљен међу гледаоцима и да ће посластичар Слађан, којег су године искуства научиле како да спреми врхунски суфле и да стави шлаг на врх сваке заврзламе, постати саставни део вечерњег ТВ десерта који радним данима сервира Први програм РТС-а.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(петак, 02. окт 2020, 07:53) - anonymous [нерегистровани]

Razumevanje

Dopada mi se serija. Spada u mnogo kvalitetnije od raznih sitkoma koji su inace veoma popularni i gledani. Ako bih ista zamerila to je ponekad jaci zvuk ispod teksta. Mislim inace da je to greska kod mnogih.

(четвртак, 01. окт 2020, 06:07) - Mira [нерегистровани]

Drugačije

Dobri glumci dobar zaplet i nešto drugačije od uobičajenog.

(среда, 30. сеп 2020, 19:54) - anonymous [нерегистровани]

razočarenje

Jedva sam čekala da počne ova serija, a do kraja nisam ni prvu epiuodu pogledala do kraja. Deluje mračno, ozvučenje je loše, muzika je ponekada i neprijatna. I razocarala sam se. Žao mi je zbog uloženog truda ali smatram da bi u ovim lošim vremenima prijala jedna pozitivna serija.

(среда, 30. сеп 2020, 18:45) - Poligraf [нерегистровани]

Komentar za seriju

Iskreno ssrija Hotel Balkan je pomalo monotona i dosadna. Mozda je produkcija dobro izvedena ali radnja je monotona i dosadna. Ne morate da objavite moj komentar, ovo sam iskreno rekao kao vas gledalac, posle prve osgledane epizode nisam bio zaintereaovan da pogledam sledecu...

(среда, 30. сеп 2020, 13:03) - глас разума [нерегистровани]

Одличан је глумац...

али серије су му помало сабласне, да не кажем језиве природе... гледао сам својевремено "Месо" и сад гледам овај "Хотел Балкан"