Сања Поповић, звезда серије „Хотел Балкан“: Похвале ми потврђују да смо успели

Талентовану и лепу глумицу Сању Поповић ових дана гледамо на Радио-телевизији Србије у теленовели „Хотел Балкан“, где тумачи један од главних женских ликова – Викторију Илић, жену која је зарад властитих циљева спремна на све.

„Велико ми је задовољство да се наша серија приказује на РТС-у, а сама чињеница да се емитује у најгледанијем термину даје нам за право да смо поносни на оно што смо радили мјесецима. Много људи на друштвеним мрежама ми се јавило исказујући задовољство нашом серијом“, истиче Поповићева.

Сигурна је, како каже, да ће Хотел Балкан имати добар живот и пронаћи пут до великог броја гледалаца у региону.

„Све ово је потврда да младост, ентузијазам и креативност продукције која стоји иза ове теленовеле има сјајну перспективу“, додаје глумица.

Сања је завршила цетињски Факултет драмских уметности, и иза себе има улоге у популарним серијама и у позоришту, али оно што многи не знају је да је она супруга познатог црногорског глумца Бранимира Банета Поповића, са којим има ћерку Софију.

Необична прича у којој се преплићу прошлост и садашњост представља нам бројне интригантне ликове и њихове сукобе и љубави.

Један од њих је и Викторија, коју тумачи Сања – заводница и преваранткиња, али пре свега жена која ће учинити све да побегне од прошлости и превазиђе своје мучно детињство.

Она долази у Бањалуку да помрси рачуне породици Курузовић и постане власница хотела Балкан. Али, опет, њу не води себична амбиција, него претерана, готово мајчинска љубав према млађем брату Милошу, који је као и она стасао у свету без љубави.

У наредним епизодама Хотела Балкан сазнајемо нове тајне из живота Викторије Илић.

Иако различитим средствима манипулације све више очарава директора хотела Драгана Курузовића, испоставиће се да се Викторија не осећа безбедно не само у Београду из ког је побегла, већ ни у Бањалуци...

Мистерије које се генерацијама плету око Курузовића откривајте сваког радног дана у 20 часова на РТС 1.

број коментара 0 Пошаљи коментар