У „Случају породице Бошковић“, на јесен, сок од парадајза и много смеха

Јесен на РТС-у обележиће „Случај породице Бошковић“, нова играна серија у режији Ивана Стефановића.

„Сок од парадајза“ и „Гаврило, шта да радимо?“ То ћемо стално слушати од главних ликова Случаја породице Бошковић, у којима ће се, како глумци кажу, препознати свако од нас.

„Играм једног замишљеног глумца, сањара који на његову жалост нема посла већ неку деценију. А код куће он трпи, не можемо рећи насиље у породици, али пошто је ово комедија ситуације ми смо стално између чекића и наковња. Па сам понекад ја наковањ, а понекад је она чекић“, каже глумац Раша Буквић који у серији игра Гаврила.

Његова колегиница и партнерка у серији, Наташа Марковић истиче да је на снимању рад веома интензиван, али да ужива када дођу на ред сцене са породицом.

Заборављени глумац са мало ангажмана и још мање славе и 40-годишњакиња с идејом да се врати на факултет породичне и животне проблеме решавају у скромном стану у Београду.

„Оно што је најважније комедија је. Сврха серије јесте да засмеје, опусти и забави публику“, наводи продуценткиња серије Катарина Јанковић.

„Врло је занимљива ствар код ове серије што је она писана по америчким правилима и она ће заиста изгледати као амерички ситком, зато што су такве ситуације, тако се води прича и заиста ће публика, глупо је рећи први пут, али заиста први пут код нас гледати тако нешто“, објаснио је редитељ Иван Стефановић.

У породичној комедији са епизодама од 24 минута, улоге имају и Сека Саблић, Бојан Димитријевић, Ђорђе Кадијевић, Јелисавета Кораксић.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 19. нов 2020, 13:44) - anonymous [нерегистровани]

Losa ocena!

Prva epizoda je potpuno razocaranje. Prazno, neinteresantno, a posebno iritira potpuno "amerikanizovana" gluma. Posto od humora nije bilo ni "h", svaki cas sam ocekivao da puste onaj cuveni vestaki smeh, ne bi li gledaocima pojasnili komicnost. Markoviceva kao da je pretrcala iz "Komsija", a drugi glumci su jos neubedljiviji. Zar je moguce da je Pavic i posle toliko godina opravdano neprikosnoven scenarista?!