Почело снимање „Бележнице“, наше прве серије жанра супернатурал

Пала је прва клапа на снимању нове телевизијске серије „Бележница“. Прича добија телевизијски живот на основу романа Ратка Дмитровића „Бележница професора Мишковића“.

Серија је теметски и редитељски заснована на испреплетаним сегментима различитих жанрова.  

„Супернатурал жанр. То у принципу значи прича о натприродним појавама са благим елементима фантазије, сајнс фикшна, не идемо у хорор, што је исто тако чест случај. Ово је прва серија на ту жанровску тему“, каже редитељ серије Мирослав Лекић.

Педесет сцена снима се у целој Србији. Смењују се епохе које нас враћају 20 и 30 година уназад, али и промене унутар самих ликова. А да већина није оно што се на први поглед чини да јесте, део је и улоге новинара који тражи узроке догађаја записаних у Бележници

Бележница је пуна тајни, пуна кодова, пуна скривених ствари. Ја и Миленко треба да откријемо и да сконтамо и ми о чему се ради, зашто смо ту, поготово Бошко, зашто се њему баш сада и баш овде догађа“, објашњава глумац Момчило Оташевић.

Близу две стотине глумаца појавиће се у серији, а међу њима су Аница Добра, Александар Берчек, Светозар Цветковић, Ирфан Менсур. 

број коментара 0 Пошаљи коментар