Познат жири такмичарског програма "Сарајево филм фестивала"

"Сарајево филм фестивал" још увек се држи својих планова, упркос пандемији коронавируса. Најважнија филмска манифестација у региону требало би да буде одржана од 14. до 21. августа 2020. године.

Редитељ и сценариста Мићел Хазанавициус, уметнички директор Међународног филмског фестивала у Берлину Карло Катриан, глумица Јадранка Ђокић, редитељ Срдан Голубовић и директорка "Индустри сектора и едукације Морелиа филм Фестивала" Андреа Ставеншаген, чланови су жирија Такмичарског програма - играни филм 26. Сарајево Филм Фестивала, најавили су данас организатори.

"Сарајево филм фестивал" још увек се држи својих планова, упркос пандемији коронавируса. Најважнији филмска манифестација у региону требало би да буде одржан од 14. до 21. августа.

"Ковид 19 је утицао је на све аспекте живота широм света, па и `Сарајево филм фестивал` мора проћи кроз одређене промене. То значи мање групе, мањи број гостију, нема пријема и партија на какве смо навикли, али као и увек, биће много квалитетних филмова, сјајних пројекција и филмских разговора", изјавио је директор "Сарајево филм фестивала" Мирсад Пуриватра.

број коментара 0 Пошаљи коментар