„Каљаве гуме“ су прича о томе да никада није касно за промене

Прича о животној борби, о падању и устајању „Каљаве гуме“ поново се снима. Данас у улози америчке писте била је београдска за телевизијску серију коју режира Миодраг Ћертић.

Београд-Калифорнија релација је на којој јунаци романтичне комедије Каљаве гуме сведоче да никада није касно за промене. Главну јунакињу приче у Луизијани чека и љубав живота.

„Свашта ће моја Весна да прође и да из свега изађе зрела и срећнија. Једна врло лепа топла прича, истинита о људима који нису ни тамо ни овамо, који се налазе на једној животној прекретници и од њих самих зависи њихова срећа“, наводи Горица Поповић.

„Као што се у нашем сценарију ништа не завршава онако како је започело, као што се ни у животу ништа не завршава онако како је започело, ми покушавамо тако да радимо, у овим околностима сваки дан је лутрија“, каже редитељ.

Данас је пала клапа на београдском аеродрому, који ће у серији бити америчка писта, а на коју је недавно слетео и Крис Малки, у нашој серији Роберт, а многима познатији као Хенк из Твин Пикса

„Лепота овог града, цео Београд је највећи утисак који ћу понети са собом. Волим ваше људе, ресторане, зграде. Мислим да се америчка и српска енергија спајају и имају много заједничког. У животу, не мислим да је лоше укаљати гуме ако се после тога издигнеш, а уз Робертову енергију, у овој причи - то није проблем“, истиче Малки.

Ауторска екипа је углавном домаћа, мањи део  је и из Сједињених Америчких Држава. Десет епизода премијерно ће се митовати  на нашем првом програму.

број коментара 0 Пошаљи коментар