Крис Малки о „Каљавим гумама“: Ако не накупите мало блата, нисте ни живели

Онлајн епоха није повезала само Београд и Калифорнију, већ и судбине ликова који су тек после шездесете пронашли и љубав свог живота. Радња серије „Каљаве гуме“ дешава се у Калифорнији, у стану човека из Србије који се доселио пре десет година и доживео велики успех.

Првакиња Атељеа 212, Горица Поповић, игра главну јунакињу Весну. Ауторску екипу Каљавих гума већим делом чини домаћа екипа, а део екипе је из Сједињених Америчких Држава. 

„Одлази свет у Америку а оставља овде родитеље. И у Канаду и у Аустралију и тако даље. Ово је прича о жени која је остала овде, игра је Горица Поповић. Када дође време за одлуку, она каже - Добро, идем ја мало тамо да видим како се тамо живи. После неког времена она преко интернета упозна Криса. Роберт је његов лик и онда креће серија перипетија, романтична комедија, десет епизода и надам се да ће сви уживати", рекао је редитељ Миодраг Ћертић.

„Желео сам да дођем у Београд јер имам пријатеље из Србије у Америци. Једва сам чекао да дођем, ово је дивно место, лепо се забављамо. Имамо сјајну екипу и сјајног режисера. Радимо напорно, али забавно је", рекао је за РТС Крис Малки.

Каже да је пре доласка у нашу земљу имао жељу да проба шљивовицу и српску храну, а посебно да чује музику из Србије.

„Ишли смо у Рубин и пробали смо кајмак, и све што је пробао редитељ Ћертић, у свему га пратим. Пљескавицу, рибу... Храна је сјајна. Толико је добрих ресторана у Србији и у сјајном смо хотелу", пренео је своје утиске Малки.

„Ако немате блата испод гума, на крају живота, то значи да нисте ни живели“, додао је Малки, звезда Твин Пикса, који је био заражен коронавирусом у марту, и који се успешно опоравио. 

„Добро сам, био сам заражен. Ја и моја ћерка и њена деца, није нам било добро две недеље, али имали смо среће јер смо то прележали. Сада се осећам добро, имам добру енергију, требало нам је око три недеље да оздравимо. Знам да немају сви ту срећу“, поделио је искуство са вирусом Малки.

Редитељ Ћертић је додао да сматра да ће се са емитовањем Каљавих гума почети на пролеће следеће године, највише због паузе од око два и по месеца, узрокованом пандемијом коронавируса.

У серији играју и Бојан Жировић, Јелена Ступљанин и Јована Гавриловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се