Филм у којем Расел Кроу тумачи разјареног возача отвара биоскопе после короне

„Очигледано је да ћемо бити заморчићи“, свесни су продуценти филма "Unhinged", у којем главну улогу игра Расел Kроу, а који ће први имати биоскопску премијеру у Сједињеним Државама после затварања биоскопа због коронавируса.

За разлику од многих филмова који су повучени и чија премијера је одложена због пандемије, Unhinged ће бити први филм који ће се 1. јула појавити у биоскопима широм Сједињених Држава. Тако шпијунски трилер Тенет у режији Kристофера Нолана чија премијера је најављена за 17. јул неће морати да пробија лед. 

Председник компаније „Солстис студиос“, која је продуцент филма, тврди да су одлуку донели охрабрени анкетама које говоре да гледаоци желе да се врате у биоскопе. Аутори сматрају да ће ова премијера бити показатељ како ће се ствари надаље развијати за филмску индустрију, која је због пандемије претрпела велику штету.

Процењује се да је скоро милион телевизијских и филмских радника у Холивуду изгубило посао, након што су отказани пројекти због ширења коронавируса. У току су преговори о томе како ће се продукција наставити, преноси Скај њуз.

„Ризик постоји. Ако ствари крену наопако и надлежни за јавно здравље одлуче да се биоскопи поново затвре, то ће се и догодити“, свестан је Гил.

Додао је да премијера новог филма широм света привлачи велику пажњу јер даје наду.

„То је један од оних корака које сви морамо да предузмемо како бисмо кренули ка враћању у нормалу", додаје Гил.

Трилер Unhinged је прича о обичној свађи у саобраћају која ће прерасти у нешто много мрачније. Почиње сценом у којој самохрана мајка по имену Рејчел (Карен Писторијус) у колима са сином чека да возило испред ње крене јер се упалило зелено светло на семафору, а затим му нервозно затруби.

Опоменути возач кога игра Расел Kроу то јој неће заборавити и кренуће у потеру за њеним аутомобиом како би добио извињење. Kада је сустигне и не добије извињење, одлучује се на драстичније потезе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи