Када ће Холивуд отворити своја филмска врата

Студији за снимање филмова у Холивуду су празни јер је Калифорнија увела мере у циљу спречавања ширења коронавируса. Очекује се да Калифорнија ускоро објави нова упутства и смернице везане за наставак продукције холивудских филмова и телевизијских серија.

Гувернер Калифорније Гавин Њусам, упозорио је да ће територија Лос Анђелеса причекати и да неће учествовати у првом кругу отварања за потребе филмске индустрије.

Холивуд припада округу Лос Анђелеса, а у филмској индустрији запослено је око 900.000 људи.
„Округ Лос Анђелеса још увек има оболелих и смртних случајева, у Лос Анђелесу је заражено око 40.000, а смртних случајева је 1.926. Сматрам да од отварања области у сврхе филмске индустрије нема договора", истакао је гувернер Калифорније Гавин Њусам.

На видео састанку са званичницима индустрије забаве, шефица гувернера кабинета Ен О Лири истакла је да је одлагање сезоне филмске продукције неопходно.

На састанку је учествовао и званичник "Нетфликса" који је рекао да би дугорочно, отварање филмске индустрије могло имати тешке последице.

„Продукције где су потребне мале екипе, као за документарце, могу да наставе да раде ускоро, али филмске екипе у којима учествује велики број људи и које захтевају велику логистичку подршку, морају да сачекају" истакао је представник "Нетфликса".

"Нетфликс" је поново почео продукцију на Исланду, у Шведској и Јужној Кореји.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво