Холивуд у Београду - од првог јуна „Драјв ин“ биоскоп на Ади

Планетарна пандемија није спречила да биоскопска прича у Београду настави да живи.Као у холивудским филмовима, Београђани ће филмове моћи да гледају из својих аутомобила - под звездама. Филмови ће бити бесплатни од 01. јуна до 01. јула.

Након покретања кућног биоскопа "МОЈ ОФФ" који је бројним филмским остварењима биоскопе преселио у домове грађана, Комбанк Дворана је у сарадњи са градом Београдом, Београђанима приредила још једно филмско изненађење, овога пута преселивши биоскоп на београдску Аду Циганлију под називом „Драјв ин биоскоп Ада Београд".

Наиме, као у холивудским филмовима, Београђани ће током предстојећих летњих месеци, али и током остатка године, омиљене наслове моћи да гледају под звезданим небом и то на Паркиралишту на Ади, које ће бити претворено у биоскоп на отвореном.

Да ужитак буде још већи, а у складу са безбедносним поштовањем прописане дистанце, филмови ће се пратити из аутомобила. Београђани ће на овај начин имати прилику да уживају у „сопственом филму" гледајући филмске приче под ведрим небом из својих возила.

Планирано је да филмови буду бесплатни од 01. јуна до 01. јула, након чега ће се улазнице за филмове наплаћивати.

У знак захвалности и солидарности са грађанима престонице, прве недеље рада "Драјв ин биоскопа" сваке вечери ће бити приказивани филмови, док ће после седмог јуна, па до краја лета за приказивање филмова бити резервисани среда, четвртак, петак, субота и недеља.

Комплетан репертоар, као и филм отварања биће познати следеће недеље, а о терминима филмских пројекција гледаоци ће моћи од 01.јуна свакодневно да се информишу на сајту Комбанк Дворане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво