Иги Поп вас позива да останете код куће уз филм "American Valhalla"

Иги Поп и Џош Хом најавили су на друштвеним мрежама да ће приказати документарни филм "American Valhalla". У време кризе узроковане коронавирусом „овом посластицом“, задржаћемо вас код куће, поручује Иги.

Филм American Valhalla прати причу о сарадњи двојицe рокера са Дином Фертитом (Queens of the Stone Age) и бубњаром Метом Хелдерсом (Арктик манкиз), пише портал Њу мјузикал експрес. Разултат заједничког рада овог четверца био је Игијев 17. студијски албум Post Pop Depression из 2016. године.

У објави на Инстаграму, Иги Поп је обожаваоцима поручио: „Веома смо одлучни у намери да вас задржимо код куће. Због тога имамо посластицу за вас у понедељак. Једно и једино приказивање филма American Valhalla“.

Филм ће бити приказан на Јутујубу 30. марта у 22 часа по нашем времену (CEST).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи